Dalmatinska panceta
 
 

Proizvod dobiven od svinjske potrbušine svrstava se među trajne delikatesne proizvode, koji su zahvaljujući tradiciji dosegli vrhunsku kvalitetu.

Dalmatinska panceta tradicionalni je hrvatski proizvod koji je u Dalmatinskoj zagori prisutan još od srednjeg vijeka. Jedinstvena receptura koja se koristi u pripremi ovog proizvoda rezultirala je specifičnom aromom koju je nemoguće dobiti bilo gdje drugdje.

Klima kao važan čimbenik u proizvodnji tradicionalne dalmatinske pancete, ono je što čini ovaj proizvod uvelike drugačijim od ostalih. Receptura za pripremu tajanstvena je i prenošena s koljena na koljeno, te se razlikuje od proizvođača do proizvođača.

Pregled povijesti proizvodnje dalmatinske pancete približit će vam posebnost arome, okusa i kvalitete ovog trajnog suhomesnatog proizvoda. Strogim odabirom kvalitetne sirovine i uz dodatak prirodnih začina. Zrenjem u kontroliranim mikroklimatskim uvjetima, postiže se njezin karakterističan izgled i punoća okusa.

Dalmatinska panceta na tržištu se može naći u sljedećim pakiranjima: Dalmatinska panceta u komadu, Dalmatinska panceta rezana i Dalmatinska panceta 1/4.

 
Proizvodi
 
:: Studenački pršut
:: Dalmatinska panceta

 
 
 
 
 
 
KONTAKTI
 
 

Gradina 1, HR - 21 265 Studenci

Mob: 098 176 96 18

Tel: 021 / 725 464

Fax: 021 / 725 500

Email: gradina2@st.t-com.hr

 
 
 
PROIZVODI
 
 

Studenački pršut

Dalmatinska panceta

 
 
 
 
BRAND
 
 

Studenački pršut s kosti